پیام سپاهان

آخرين مطالب

پرداخت 500 میلیارد برای نوسازی اتوبوس‌های پایتخت شهرداری تهران

پرداخت 500 میلیارد برای نوسازی اتوبوس‌های پایتخت
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت:2 هزار دستگاه اتوبوس برقی برای کشور در نظر گرفته شده است.

به گزارش شهر ، مجتبی شفیعی مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به برقی شدن 50 دستگاه اتوبوس در پایتخت، عنوان کرد: در فاز اول 50 دستگاه اتوبوس در یک خط فعالیت می‌کنند.
وی افزود: این خط علی‌رغم همه افزایش‌های نرخ ارز، باز هم توجیه اقتصادی برای سرمایه‌گذار دارد. برخی مشکلات در قسمت ترخیص قطعات از گمرک وجود داشت، اما طبق برنامه‌ریزی‌ها باید بهره‌برداری انجام می‌شد. اختلالاتی در حوزه وزارت صمت بود که اجازه ترخیص ندادند و فرآیند دچار تاخیر شد.
شفیعی با اشاره به برقی شدن 50 دستگاه اتوبوس در خط جمهوری-بهارستان، گفت: مجموعا 2 هزار دستگاه اتوبوس برقی برای کشور در نظر گرفته شده است. هزینه هر کدام حدود 187 هزار و 200 دلار است و طی دوره‌ای 12 ساله از سوی دولت پرداخت می‌شود.
مشاور شهرداری تهران ادامه داد: برای تامین هزینه اتوبوس‌های برقی، علاوه بر درآمدهایی که از بلیت، تبلیغات و یارانه‌های شهرداری حاصل می‌شود، از منابع ماده 12 هم استفاده خواهد شد که رقم قابل توجهی دارد.
شفیعی اضافه کرد: 50 دستگاه اتوبوس در مقایسه با 2 هزار دستگاه عدد قابل توجهی نیست، اما طی کردن این فرآیند برای سرمایه‌گذار اعتمادسازی می‌کند و در نهایت رغبت به سرمایه‌گذاری ایجاد خواهد شد.
وی اظهار کرد: در حال حاضر شهرداری تهران چند قرارداد با وزارت کشور و شرکت‌های خودروسازی را به مرحله اجرا رسانده است. عمده تمرکز شهرداری برای استفاده از توان تولید داخل با اتکا بر قراردادهای وزارت کشور است. سهم شهرداری‌ها بین 20 تا 30 درصد بوده و به جای اینکه 100 درصد هزینه را پرداخت کند از یارانه دولتی استفاده خواهد کرد.
شفیعی با اشاره به سهم شهرداری تهران برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی افزود: سهم شهرداری حدود 500 میلیارد بوده که پرداخت شده و منتظر تحویل اتوبوس‌ها است. قراردادها در مدل‌های مختلف بسته شده یا در حال انعقاد است که مقدار قابل توجهی تامین خواهد شد.
وی درباره واردات اتوبوس‌های کارکرده نیز افزود: بحث اتوبوس‌های کارکرده و وارداتی جدید هم مطرح است که در حال اخذ مجوزهای آن هستند و تست‌های مختلف نیز گرفته خواهد شد.
شفیعی در خصوص برخی مشکلات ورود اتوبوس برقی به ناوگان حمل و نقل پایتخت بیان کرد: قطعات خودرو شامل تحریم‌ها نیست و مشکل تنها جابه جایی ارز و تبادلات مالی است که شرکت‌های خصوصی آن را انجام می‌دهند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/395725/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوشی رسمی جام جهانی ورزش‌های الکترونیکی 2025 مشخص شد

فارن افرز: ترامپ سیا را نابود می کند

به‌لطف هوش مصنوعی، هزینه تولید GTA 7 کمتر از GTA 6 خواهد بود

روایت دلخراش ِشاهدانِ جنایت اسرائیل در تجریش

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی، فروغی‌راد و مهری در استان زنجان

این تعمیرپذیرترین گوشی دنیا است!

سراب تجزیه ایران

مقصدی متفاوت برای گردشگری مذهبی در محرم

همه اقوام، مهمان خیامِ امام

فردا، آیین نخل‌گردانی روز عاشورا در بادرود

مراسمات تا اذان صبح فردا ادامه پیدا می کند

سلام بر سرور آزادگان

همکاری ایکس‌ باکس و کوجیما در بازی OD همچنان ادامه دارد

من غلام «قمرم»، غیر «قمر» هیچ مگو

نانی به نامِ نامیِ «سقا»

تجدید عهد شاهین شهر با رهبر معظم انقلاب

قانون عجیب در آمریکا؛ چرا ظرفیت باتری آیفون و گلکسی از گوشی‌های چینی کمتر است؟

نذر خون در محرم

برگزاری سنج زنی در آران و بیدگل

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

استودیوی Arrowhead: بازی Helldivers 2 هرگز روی سرویس گیم پس عرضه نخواهد شد

چگونه شرکت‌های جهانی از کشتار فلسطینی‌ها سودهای هنگفتی به دست می‌آورند؟

فرودگاه‌های اصفهان به‌زودی باز می‌شود

هشدار نارنجی هواشناسی؛ گردوغبار و بارش‌های موسمی در راه 6 استان

🎬حضور استاندار اصفهان در جمع عزاداران حسینیِ شهرستان هرند

استاندار اصفهان: خیران شهرستان هرند متعهد به حل مشکلات زیرساختی وسلامت شدند

پیام استاندار اصفهان به مناسبت روز دهیار

🎙️نشست معاونین سیاسی امنیتی و اجتماعی ادوار گذشته با استاندار اصفهان

مشخصات رقیب پرادعای گلکسی زد فلیپ 2025 لو رفت

سکوت اژدها

قدرت اعجاب‌انگیز؛ تراشه جدید ای‌ام‌دی رکوردشکنی کرد

من غلام «قمرم»

پروازهای فرودگاه بین المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

آیکون جدید هوش مصنوعی گوگل در اندروید و آیفون فعال شد

گرامیداشت یاد و نام شهدای بویین میاندشت

عَلَم‌گردانی سنتی خور، آیینی 450 ساله

فرودگاه‌های اصفهان و تبریز به‌زودی باز می‌شوند

رونمایی از حکمِ ثبتِ ملیِ تعزیه خوانی در نیک آباد

جنبش Stop Killing Games؛ تلاش گیمرها برای نجات بازی‌ها

چرا پوتین حکومت طالبان را به رسمیت شناخت؟

گلکسی S25 اج در یک بازار از مدل پلاس پرفروش‌تر شد

وداع با یک جانباز دیگر

مردم اصفهان در روزهای سخت، الگوی ایثار و همدلی هستند

خمینی‌شهر نماد ایثار و ظرفیت‌های فرهنگی، علمی و صنعتی در استان است

خمینی‌شهر ظرفیتی بی‌نظیر در عرصه‌های فرهنگی، علمی، صنعتی و اجتماعی دارد

بررسی مصوبات سفر شهرستانی به خمینی‌شهر در برنامه «دروازه دولت»

تأکید استاندار اصفهان بر رفع موانع اجرایی ماده 10 قانون جهش تولید مسکن

پیام تسلیت استاندار اصفهان به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی

لزوم مشارکت خیرین در تأمین سرانه‌های آموزشی خمینی‌شهر

تأکید معاون استاندار اصفهان بر حفظ آثار دفاع مقدس در برخوار