ضرورت احداث و افزایش سردخانههای ذخیره مواد غذایی در اصفهان
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - مهدی نیلفروش گفت: از آنجا که تامین و تولید اقلام خوراکی مانند گوشت و مرغ منجمد در طول سال متغیر است لذا باید ظرفیت سردخانهها در استان اصفهان افزایش پیدا کند.
او اضافه کرد: وجود سردخانههای متعدد و ظرفیت بالا سبب حفظ و توزیع مناسب مواد خوراکی و در نتیجه امنیت غذایی شهروندان میشود بنابراین توسعه آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیرکل پشتیبانی امور دام استان اصفهان ادامه داد: اکنون در استان اصفهان 10 سردخانه فعال وجود دارد که در برخی از ایام سال تمام ظرفیت آنها پر میشود و محلی برای ذخیره دیگر اقلام خوراکی به ویژه گوشت و مرغ نیست.
نیلفروش تصریح کرد: ظرفیت این سردخانهها بیش از 13 هزار و 600 تُن است که با توجه به وضعیت کنونی و موضوع تامین و تولیدات باید بیشتر شود.
او اظهارداشت: حمایت از بخش خصوصی برای مشارکت بیشتر در این بخش راهکار مناسبی برای توسعه سردخانه هاست و ارائه تسهیلات باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل پشتیبانی امور دام استان اصفهان با بیان اینکه استان از لحاظ ظرفیت انبار با مشکلی مواجه نیست خاطرنشان کرد: ظرفیت انبارهای این منطقه افزون بر 121 هزار تن است.
استان اصفهان دارای بیش از هفت میلیون و 800 هزار راس انواع دام است که این خطه را به یکی از قُطبهای تولید فرآوردههای دامی در کشور تبدیل کرده است.
-
شنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۵:۲۴ AM
-
۲۳۰ بازديد
-
باشگاه خبرنگاران
-
مهدی نیلفروش
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/374740/