توسعه صنایع تبدیلی راهکاری برای کاهش ضایعات سیب زمینی
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان -
منصور قماشی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: در غرب استان اصفهان، 4 واحد صنایع تبدیلی سیب زمینی مشغول به فعالیت هستند که این صنایع تبدیلی در شهرستانهای بوئین و میاندشت، نجف آباد، دو کارخانه در برخوار سالانه 21هزار تن محصول سیب زمینی کشاورزان را جذب میکند.
او افزود:14واحد صنایع تبدیلی سیب زمینی در استان اصفهان مجوزهای لازم برای فعالیت را دریافت کردهاند که میتواند پس از بهره برداری، میزان جذب سیب زمینی از کشاورزان استان در این صنایع تبدیلی را به 175 هزار تن افزایش دهند.
قماشی با بیان اینکه امسال 430 هزار تن سیب زمینی پائیزه تولید شده حدود 240 هزار تن از این میزان به صورت تازه مصرف میشود و حدود 20 تا 60 هزار تن آن در صنایع تبدیلی سیب زمینی مانند چیپس سیب زمینی و غذاهای آماده مانند الویه و سیب زمینی نیمه آماده منجمد جذب میشود.
انتهای پیام/ی
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/332672/