پیام سپاهان

آخرين مطالب

زنگ خطر برای پسماندهای پزشکی «پردیس» سازمان حفاظت محیط زیست

زنگ خطر برای پسماندهای پزشکی «پردیس»
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پردیس با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا در کشور اهمیت مدیریت صحیح پسماندهای پزشکی را بیش از پیش افزایش داده است، گفت: شهرستان پردیس فاقد دستگاه بی‌خطرساز پسماندهای پزشکی است و این پسماندها در مخازن زباله نقاط مختلف شهرستان تخلیه می‌شوند. وضعیت پسماندهای پزشکی پردیس زنگ خطری برای سلامت مردم این شهرستان است و باید هرچه سریع‌تر به آن رسیدگی شود.

عزیز میکائیلی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان اینکه شهرستان پردیس در استان تهران دارای بیش از 200 تا 300 مرکز درمان و خدمات پزشکی است، گفت: پسماندهای پزشکی این شهرستان در گذشته در بیمارستان شفا که داخل شهرستان پردیس قرار داشت تا حدودی بی‌خطرسازی می‌شد اما با غیرفعال و تعطیل شدن این بیمارستان اکنون پسماندهای پزشکی این شهرستان در مخازن زباله گوشه و کنار شهرستان تخلیه و توسط عوامل زحمتکش شهرداری و خدمات شهری جمع‌آوری می‌شود.
وی ادامه داد: در بسیاری از نقاط شهرستان شاهد جمع‌آوری پسماندهای پزشکی توسط افراد غیرمجاز با اهداف منفعت طلبانه هستیم که از این زباله‌ها سوء استفاده می‌کنند و به نوعی هم خود و هم سایر شهروندان را در معرض قرار می‌دهند.
میکائیلی ضمن بیان اینکه جلسات متعددی در کارگروه مدیریت پسماند و کارگروه سلامت و امنیت غذایی طی سال‌های گذشته برگزار شده است، گفت: در این جلسات بنا شد که دستگاه بی‌خطرساز پسماندهای پزشکی توسط شبکه بهداشت شهرستان پردیس تهیه شود و از یک شرکت پیمانکار دعوت شد تا این برنامه در شهرستان اجرایی شود اما اکنون با گذشت بیش از دو سال هنوز هیچ نتیجه‌ای نگرفته‌ایم و این مساله جای تاسف دارد.
وی ادامه داد:‌ بسیاری از شهرستان‌های دیگر از دستگاه بی‌خطرساز پسماندهای پزشکی برخوردارند اما شهرستان پردیس با بیش از 200 درمانگاه و مرکز درمان و خدمات پزشکی از این خدمات بی‌بهره‌ است و همچنان شاهد تخلیه پسماندهای پزشکی در مخازن زباله نقاط مختلف شهر هستیم.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پردیس با اشاره به اینکه با توجه به شیوع ویروس کرونا دستگاه‌ها ملزم به رعایت بخشامه‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغ شده هستند، تصریح کرد: تا زمانی‌که بسترهای مناسب برای بهبود وضعیت پسماند شهرستان پردیس فراهم نشود عملا دستورالعمل‌ها یا شیوه‌نامه‌هایی که صادر می‌شود کارایی و نتیجه مطلوب را به همراه نخواهند داشت.
برخورد جدی با متخلفان پسماندسوزی
میکائیلی همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به افزایش اهمیت برخورد با معضل پسماندسوزی در فصول سرد سال و همزمان با افزایش آلودگی هوا گفت: براساس طرح پایش فراگیر محیط زیست که طی سال‌های اخیر در دستور کار اداره‌کل محیط زیست استان تهران و شهرستان‌های تابع آن قرار گرفته است، این طرح در شهرستان پردیس نیز اجرایی و به‌صورت جدی پیگیری شد.
وی ادامه داد: اداره محیط زیست پردیس با هرگونه فعالیت پسماندسوزی و ضایعات سوزی برخورد جدی می‌کند و از حمایت دستگاه قضایی و دادستان نیز برخوردار است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پردیس با اشاره به اینکه پرونده‌های متعددی در زمینه تخلف پسماندسوزی به مراجع قضایی ارسال شده است، تاکید کرد: تا زمانی‌که فرهنگسازی در شهرستان و منطقه پردیس صورت نگیرد و همه افراد خود را متعهد به رعایت الزامات زیست محیطی ندانند، به‌نظر می‌رسد این وضعیت ادامه خواهد داشت و هرگونه اقدام در جهت حل آن افتادن در دور باطل است بنابراین لازم است همه افراد خود را مسئول حفظ محیط زیست و سلامتی تک تک آحاد جامعه و شهروندان بدانند.
میکائیلی در پایان گفت: اداره محیط زیست شهرستان پردیس آموزش‌های متعددی را در زمینه معضلات زیست محیطی مربوط به پسماندسوزی و سایر موارد به شکل‌های مختلفی در اختیار جوامع محلی و شهروندان این شهرستان قرار داده است اما هنوز تا دستیابی به هدف و نتیجه نهایی فاصله زیادی داریم و با وجود حل برخی از مشکلات در زمینه پسماند باز هم نمی‌توان گفت که این مشکلات آن‌طور که در شان و منزلت مردم منطقه باشد، برطرف شده‌اند. امیدواریم که با همکاری جمعی بتوانیم بر این مشکلات فایق آییم و کارها را پیش ببریم.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/206750/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مانیتور هوشمند جدید سامسونگ 7 سال آپدیت نرم‌افزاری دریافت می‌کند!

ازسرگیری پروازها در فرودگاه بین‌المللی کیش

اژدهای 64 هسته‌ای AMD، سریع ‌ترین پردازنده دسکتاپ جهان شد!

برگزاری یادواره شهدا در حسینیه ای با قدمت 450 ساله

توزیع 40 تن میوه نذری بین عزاداران حسینی در روز تاسوعا

شایعه: مدت زمان کمپین بازی Battlefield 6 فقط 6 ساعت خواهد بود

لوموند: حمله آمریکا، ایران را به سمت بازدارندگی هسته‌ای می‌برد

ایمنی هیئت‌های مذهبی در رصد مستمر آتش‌نشانی اصفهان

اولین گوشی tri-fold سامسونگ معرفی می‌شود؛ هفته آینده منتظر باشیم؟

درس حمله آمریکا و اسرائیل به ایران برای چین و کره شمالی

شرق استان در سوگ تاسوعای حسینی

مشکل باتری گوشی پیکسل 6a هفته آینده برطرف می‌شود

برگزاری یادواره شهدا در حسینه ای با قدمت 450 ساله

گوشی تاشوی آنر Magic V5 رسماً معرفی شد؛ سبک‌ترین و نازک ترین گوشی تاشو دنیا

عزاداری سرور و سالار شهیدان در گود زورخانه

مدرسه ای در مسکن مهر گلپایگان مزین به نام سپهبد شهید سلامی

دانش‌آموز اصفهانی با اهدای اعضای بدنش به بیماران حیاتی دوباره بخشید

این گوشی‌ انتخاب اول مجرمان اسپانیایی است!

پویش صدای ملت درحمایت از نیرو‌های مسلح

کارت گرافیک جدید انویدیا GeForce RTX 5090D V2 برای چین از راه می‌رسد؛ مهندسی‌شده برای عبور از محدودیت‌ها

دیدار معاون بهداشت و درمان بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده‌های شهدای حملات تروریستی آمل

چرا این بار افکار عمومی آمریکا زیر بار جنگ با ایران نرفت؟

خواسته‌های بی‌پایان غرب و ایستادگی ملت ایران

آپدیت جدید ویندوز 11 یکی از ابزارهای کاربردی را ناقص کرد

برگزاری یادواره 13 شهید دانشجوی اردستان

جلوه‌ای از شور حسینی و میهن دوستی در غرب استان

طرح انقلابی اپل: حسگر دوربین با محدوده دینامیکی در حد چشم انسان!

ایمان و باور راسخ عامل پیروزی بر نبرد با رژیم صهیونی

یکی دیگر از شهدای وطن در اردستان درخاک آرام گرفت

روکش آسفالت بلوار حضرت ابوالفضل (ع) روستای چاهملک

ارزش دهی به جوانان در هیئت‌های مذهبی

ترفندی برای از دست ندادن تماس‌های ضروری حتی در حالت سایلنت

تثبیت جایگاه شبکه نمایش خانگی در زمان جنگ

استراتژی خاص و متفاوت سامسونگ برای باتری سری گلکسی اس 26 که انتظارش را نداریم

تصاویر واقعی گلکسی زد فولد 7 لو رفت؛ نمایش گوشی در رنگ آبی

آدرس غلط ندهیم؛ فیلترینگ زمینه ساز جاسوسی در شبکه است

چاپ کتاب از شوشتر تا حلبچه دراصفهان

شهر اصفهان درمحرم یکپارچه لبیک به ندای کربلا

عزاداری عشایر ایل عرب و بدرقه کاروان پیاده انصار الحسین (ع) درجرقویه

عزاداری هیئت صدره و سرفره کاشان با قدمتی 500 ساله

پویش مردمی «اصفهان منهای 20» به ایستگاه محرم رسید

تخفیف 50 درصدی هتل‌های اصفهان برای میزبانی از زائران محرم

تخفیف 50 درصد هتل‌های اصفهان برای میزبانی از زائران محرم

ورود اپل به دنیای گوشی‌های تاشو؛ اولین آیفون تاشو ساخته و تست شد

مناسبت روز/ جمعه، 13 تیر ماه

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

شاخص پیتزا؛ نشانه جدید عملیات نظامی پنتاگون؟

پای هوش مصنوعی گوگل به بازی‌های ویدیویی باز می‌شود

توزیع 15 هزار تن علوفه برای تغذیه دام عشایر اصفهان

یادواره 11 شهید روستای بیاضه در خوروبیابانک