سه شنبه ۳ شهريور ۱۴۰۵

اجتماعی

در بویین و میاندشت

توقیف کامیون حامل ۳ تن ماهی فاقد مجوز

توقیف کامیون حامل ۳ تن ماهی فاقد مجوز
پیام سپاهان - یک دستگاه کامیون حامل ۳ هزار کیلوگرم ماهی فاقد مجوز‌های بهداشتی و قانونی در بویین میاندشت توقیف شد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - یک دستگاه کامیون حامل ۳ هزار کیلوگرم ماهی فاقد مجوز‌های بهداشتی و قانونی در بویین میاندشت توقیف شد.

پیام سپاهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ فرمانده انتظامی شهرستان بویین و میاندشت گفت: مأموران مستقر در ایست و بازرسی شهید سالاری شهرستان بویین و میاندشت، در راستای کنترل و پایش خودرو‌های عبوری، به یک دستگاه کامیون مشکوک شده و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند
سرهنگ احمد سپه‌وند افزود: مأموران پس از توقف کامیون و انجام بازرسی، با محموله‌ای شامل ۳ هزار کیلوگرم ماهی مواجه شدند که فاقد مجوز‌های بهداشتی و مدارک قانونی لازم برای حمل بود.
وی با اشاره به دستگیری یک متهم در این رابطه گفت: فرد دستگیرشده پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
وی با تأکید بر اهمیت نظارت بر حمل و نقل مواد غذایی گفت: حمل فرآورده‌های غذایی بدون رعایت الزامات بهداشتی، سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر می‌اندازد و پلیس در چارچوب وظایف قانونی خود با موارد غیرمجاز برخورد خواهد کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان بویین و میاندشت از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک در زمینه حمل و عرضه مواد غذایی فاقد مجوز، موضوع را از طریق مراجع مربوط و مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.


نظرات شما