يکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴

ورزشی

افتتاح نخستین آشپزخانه اطعام مهدوی در اصفهان

آمادگی کمیته امداد اصفهان برای توزیع ۸ هزار پرس غذای گرم

آمادگی کمیته امداد اصفهان برای توزیع ۸ هزار پرس غذای گرم
پیام سپاهان - تا پایان ماه رمضان، بیش از ۸ هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان استان اصفهان توزیع می‌شود.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - تا پایان ماه رمضان، بیش از ۸ هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان استان اصفهان توزیع می‌شود.

پیام سپاهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) منطقه سه اصفهان گفت: در ماه مبارک رمضان و در راستای اجرای پویش ایران همدل، با افتتاح نخستین آشپزخانه اطعام مهدوی دراصفهان پیش بینی می‌شود بیش از هشت هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان این استان توزیع شود.
علیرضا پیرالو افزود: پویش اطعام مهدوی با هدف ترویج فرهنگ انفاق و گسترش مهرورزی اجتماعی با مشارکت خیران، هیات‌های مذهبی و مراکز نیکوکاری برای طبخ و توزیع غذای گرم و بسته‌های معیشتی از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز بکار کرده و تا پایان این ماه ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به آغاز فعالیت این آشپزخانه همزمان با سراسر کشور، افزود: در نیمه نخست ماه رمضان، هر هفته هزار پرس غذا طبخ و میان نیازمندان توزیع می‌شود و از شب پانزدهم رمضان، به مدت یک هفته، هر شب هزار پرس افطاری گرم تهیه و در اختیار مددجویان قرار می‌گیرد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) منطقه سه اصفهان با تاکید بر مشارکت گسترده مردم نیکوکار در این طرح، ادامه داد: هم‌افزایی نهاد‌های مردمی و خیران باعث شده پویش اطعام مهدوی به حرکتی فراگیر در منطقه تبدیل شود؛ به‌گونه‌ای که پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان ماه رمضان بیش از ۸ هزار پرس غذای گرم در این مرکز طبخ و میان مددجویان توزیع شود.
رئیس کمیته امداد منطقه سه اصفهان، افزود: اجرای این طرح نه‌تنها یاری‌رسانی به نیازمندان را در پی دارد بلکه زمینه‌ای برای احیای سنت ارزشمند اطعام و همدلی مؤمنانه به‌شمار می‌رود؛ حرکتی که در ماه مبارک رمضان جلوه‌ای تازه از مهربانی و مسوولیت اجتماعی را در جامعه اصفهان رقم خواهد زد.


نظرات شما